Bra att veta

Vi har F-skattesedel och är försäkrade mot skador på tredje part.

 

Det betyder att vi har ansvar för din bil när den är inlämnad hos oss. Bilar som lämnas kvar efter reparation och står utomhus faller under kundens ansvar.

(Dock skall alla bilar vara försäkrade).

 

 

 

 

Tidsbokning

Vid servicebokning/reparation har vi ofta frågor om bilens senaste service. Ha därför din Garanti – Servicebok till hands när du kontaktar oss. När alla servicerådgivare är upptagna med kunder kan det vara svårt att nå oss via telefon. Om du istället kontaktar oss via e-post på info@sweaautoservice.se så ringer vi upp dig så snart vi kan.

 

Bilar som uteblir från verkstadsbesöket och som ej är avbokade senast dagen innan besöket

kan komma att debiteras 500kr för utebliven reparation/service + kostnad för beställda reservdelar som inte går att returnera.

 

Avbokning sker under våra öppettider.

 

Inlämning av bil

Vi ser gärna att bilen lämnas mellan klockan 07.00 – 08.00. Detta för att vi ska hinna serva/reparera din bil samma dag. Bilar kan även lämnas dagen innan inbokad tid men då före stängning.

Vi ringer så fort bilen är klar.

 

Vi önskar att du som kund lägger fram servicebok samt fälglås vid ditt verkstadsbesök.

 

 

Under verkstadsbesöket

Vi kan behöva nå dig under dagen för kompletterande uppgifter angående din bil eller för att diskutera någon åtgärd. Det är därför viktigt att du finns anträffbar på det telefonnummer du meddelat oss.

 

Miljö

Vi samarbetar med bl a Sita och Stena Recycling som tar hand om våra restprodukter och farliga avfall. Dessa företag ser till att allt återvinns och hanteras på ett korrekt sätt.

 

Genom att återvinna avfall och restprodukter skapas en mer klimatnyttig hantering. Vi minskar utsläppen av växthusgaser genom att öka återvinning och återanvändning av vårt restavfall. För att lyckas med källsortering krävs ofta mer än man kanske tror. Vi har lärt oss att det lönar sig både för er och oss.

 

Farligt avfall är ofta synonymt med svårt. Vi tar hand om vårt farliga avfall på rätt sätt tex spillolja, lösningsmedel och kemikalier. Vi sorterar allt (oljefilter, elektronik, batterier, metaller, gummi mm).

Ett sätt att vårda vår jord för kommande generationer och för att kunna njuta av ett samhälle fritt från avfall.

Mekonomenkort

Med Mekonomenkortet kan du enkelt dela upp betalningarna räntefritt för dina inköp i alla Mekonomen butiker och hos alla Mekonomen bilverkstäder. Du kan handla reservdelar med 3 års garanti, tillbehör, bilvårdsprodukter, verktyg, däck och kompletta hjul från de ledande tillverkarna.

 

För mer information kontaktar du kundservice på 08-14 04 70 eller klickar här.

Öppettider

Måndag

07:00 - 16:00

Tisdag

07:00 - 16:00

Onsdag

07:00 - 16:00

Torsdag

07:00 - 16:00

Fredag

07:00 - 14:00

Lördag

Stängt

Söndag

Stängt

 

 

Lunchstängt

11:00 - 12:00

Semesterstängt

Vecka 30-31

Kontakt

Telefon

08-742 73 50

 

E-post

info@sweaautoservice.se

 

Adress

Vintervägen 3

135 40 Tyresö

 

 

Vi har goda bussförbindelser med Sthlm city samt Haninge.

 

 

Lånebil finns

SWEA AUTOSERVICE AB | Vintervägen 3 | 135 40 Tyresö Telefon: 08 - 742 73 50 E-post: info@sweaautoservice.se 2018 © Swea Autoservice